Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703354187

Blog

Edzési Lehetőségek

Finibus Bonorum
2023.01.04 11:20
Edzési Lehetőségek

Miután elolvastad az ismertetőnekt, ne habozz! Hívj minket és egyeztessünk egy számodra alkalmas időpontot az első közös edzésünkhöz.

IFrame

Egyesületünk több, mint két éve  foglalkozik az utánpótlás korú gyerekek kinevelésén. Nyáron a szabadtéri pályánkon tarjuk foglalkozásinkat, télen pedig fedett ezdési lehetőséget biztosítunk minden érdeklődő számára Debrecenben. Az elején biztosítunk számotokra mindent, amire szükségetek van a bukósisaktól kezdve a kerékpáron át a pályáig. Nektek csak el kell jönni!

 


Az első lépéseket inkább biztonságos kerékpáros "kurzusnak" neveznék, hiszen a mindennapi kerékpáros közlekedésben elengedhetetlen a stabil kerékpárkezelés, a jó egyensúlyérzék, a fékek helyes kezelése, és sokszor igen hasznos, ha megtudjuk emelni az első kereket is egy-egy váratlan padkánál.


Az elmúlt két éves munkánknak köszönhetően több utánpótlás Trial bajnokot is adtunk a sportnak, emellett hazai illetve külföldi versenyeken is megállják a helyüket a gyerekek. Kiemelt értéknek tekintjük, hogy a sport egyéni jellegétől függetlenül sikerült közösségi szellemet létrehoznunk. Rendszeresen tartunk edzőtáborokat, családi napokat, így hozva közelebb egymáshoz a gyerekeket és a szülőket egyaránt.

Összesen több, mint 24 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a Trial sportban, így minden tudás a birtokunkban áll, melyre szüksége van egy kezdő bringásnak. Már az első alkalmakkor olyan technikákat tudunk átadni a gyerekek számára, melyet az élete során minden alkalommal kamatoztatni tud mikor kerékpárra száll.

Szabó Péter
Vezető Edző
Videó
Vígh Tamás
Egyesületi Elnök
Videó

 

A jelentkezés folyamatos. Elsősorban személyi és kiscsoportosak Trial bringás foglalkozásaink. Életkor tekintetében 6-14 éves korú gyerekek számára ajánljuk, hiszen ebben a korban tudnak a leghatékonyabban fejlődni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed igen egyszerű helyzetben vagy. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: trialsportinfo@gmail.com
Szabó Péter: 0670 3354187
Vígh Tamás: 0620 9609150

Keressetek minket bizalommal és kezdjük meg a közös munkát!