Total BMX TWS2 Mark Webb Signature BMX váz - égkék

Cikkszám: ELITE833624-kek-20_6
Total BMX TWS2 Mark Webb Signature BMX váz - égkék
Total BMX TWS2 Mark Webb Signature BMX váz - égkék
Cikkszám: ELITE833624-kek-20_6
Rendelhető
114 990 Ft
Mark Webb THE WEBBIE SHOW - TWS - signature modelljének második kiadása megérkezett! Az eddig jól bevált TWS vázak geometriáját megtartva, kiegészítették DBS fékrögzítési lehetőséggel és egy új színnel a kezdetektől Total BMX csapatában levő Webbie saját tervezésű modelljét.
A felsőcső 32 mm, az alsócső pedig 36-ról 32 mm-re szűkülő, változó falvastagságú csövekből készül - a fő pontokon megnövelt falvastagság biztosítja a tartósságot.

Egyre több park-os, dirt-ös profit látunk napjainkban fékkel BMX-ezni - főként a növekvő pályáknak, csak fékkel csinálható egyedi trükköknek és fejlődő fékrendszereknek köszönhetően. 2020-tól az összes Total váz a DBS rendszerrel érkezik, hogy aki a fék mellett dönt, a valaha volt legjobb fékhatást érhesse el! Persze közben a váz tartósságát nem befolyásolva és változatlanul használható brakeless módban is az összes modell.

FONTOS: a kívánt ülésmagassághoz előfordulhat, hogy vágni kell az üléscsövedből! Ezt kizárólag hozzáértő személy végezheti, a biztonsági előírásokat betartva.
Az üléscső nem érhet a DBS fékrendszer átfutó csöveihez - a vázon erre külön matrica is figyelmeztet, az ebből eredő hibákra nem érvényes a garancia.